Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μαύρη Βαζελίνη για Χανουμάκια

Τελικά οδεύουμε από το κακό στο χειρότερο! Η ΑΕΚάρα έχασε πάλι από τους Βάζελους, παρουσιάζοντας θέαμα σχετικά βελτιωμένο αλλά με μία άμυνα για τα πανηγύρια. Η 22η αγωνιστική μας βρίσκει με το "στρινγκ" κατεβασμένο. Όποιος μας συναντάει στον δρόμο του μας πισωγλεντάει!! Θλίψη και κατήφεια...


ΜΑΥΡΗ

ΒΑΖΕΛΙΝΗ

ΓΙΑ

ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ

Ο Παναθηναϊκός καλύτερος από την ΑΕΚ νίκησε με 3-1 και παρέμεινε στο κυνήγι της κορυφής πηγαίνοντας στο Καραϊσκάκη με το -7. Ο Σισέ οδήγησε την ομάδα του σε μια ακόμα νίκη και αποθεώθηκε από τον κόσμο που του πέταξε την φανέλα στο φινάλε. Κατσουράνης και Βύντρα οι σκόρερ του "τριφυλλιού" ο Σκόκο είχε μειώσει προσωρινά.
Παρουσία περίπου 35.000 οπαδών τους, οι "πράσινοι" πήραν την νίκη-εκδίκηση από την ΑΕΚ (για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος), αν και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε πει πως δεν θα ήταν εκδίκηση αλλά υποχρέωση η νίκη επί της "Ενωσης".
3-1

Με "ηγέτη" και σκόρερ τον Σισέ, οι παίκτες του "τριφυλλιού" έλαβαν το μήνυμα από την εξέδρα για νίκη στο "Καραϊσκάκη" και πλεόν πάει το επόμενο Σάββατο κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και με την διαφορά στο +7 για να την μειώσει.
Σε ότι αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίες των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Νίνη έπαιξαν με την "φωτιά" αν και θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι. Τελικά, ο Σισέ με γκολ στο 75' έδωσε τέλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.


Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα